Tjänster och produkter

Fönsterrenovering

Renovering av fönster är ett effektivt sätt att få huset att kännas nytt och fräscht samtidigt som äldre hus får behålla sin charm med de gamla bågarna.

Blychert Glas byter trasiga glas, dåligt trä, kittar om, byter tätningslister och målar nytt.

Fönsterrenovering där du byter till energiglas är en långsiktig investering, det förbättrar isoleringsvärdet med upp till 40 procent. Energiglas har en belagd, polerad yta som gör så att värmen i huset vänder mot glaset och stannar i huset. Det tjockare glaset ger även en viss bullerreducering. Ta till vara på värmen och energieffektivisera ditt hus!

Återbruk av glas

Blychert Glas återbrukar glas och är troligtvis det första glasmästeri som tänker i denna miljövänliga bana.

Med återbrukat glas kan vi erbjuda dig som kund ett begränsat urval glastjänster till ett förmånligt pris. Som kund kan du exempelvis lämna in ett trasigt källarfönster och få det lagat och kittat till en lägre kostnad.

Fönsterglas, spegelglas, färgat glas, lamellglas och glas med olika struktur är exempel på glas som kan finnas som återbruk.

Stenskott

Blychert Glas kan komma till dig eller till ditt företag och laga ditt stenskott på plats. Du slipper åka till bilglasfirman och spilla din arbetstid. Naturligtvis kan du också komma till glasmästeriet så lagar vi det medan du väntar.

Genom att laga din framruta så fort som möjligt kan du förebygga att rutan spricker upp mera. Vi samarbetar med samtliga försäkringsbolag.

Inredningsglas

När det gäller glas finns oändliga möjligheter. Det är bara din fantasi som sätter gränsen. Det kan vara glasräcken i smide, duschväggar, glas på väggen, färgade glas, bordskivor i glas etcetera.

Blychert Glas hjälper dig att förverkliga ditt glasprojekt.

Persienner

Persiennen kan användas både som en effektiv solavvisare och en snygg inredningsdetalj i ditt hem. Persiennen monteras enkelt på fönsterkarmen, i en nisch eller mellan ett par kopplade fönsterbågar. Blychert Glas samarbetar med Hestra Markis och persiennerna är alltid måttanpassade för ditt fönster och är av bästa kvalitet.

Markiser

Blychert Glas är auktoriserad återförsäljare av Hestras kvalitetsprodukter. Hos Hestra Markis finns erfarenhet, kunskap och stabilitet.

Du är alltid välkommen att boka en tid för visning på glasmästeriet, titta i inspirations- och kollektionspärmar för solskydd. Blychert Glas gör gärna ett besök hemma hos er om du vill ha hjälp med att t ex mäta.

Kontakta oss gärna, redan februari/mars, så ligger ni bra till för att ha markiserna uppsatta till sommarsäsongen.

Uterum

Ett inglasat uterum är ett fantastiskt sätt att förlänga säsongen. Blychert glas kan kan hjälpa dig med att glasa in verandor, balkonger och uteplatser. Dörrar och fönster kan väljas i olika fasta och skjutbara kombinationer, isolerade eller med enkelglas. Blychert Glas samarbetar med Expodul uterum.

Trasiga fönster

Om olyckan är framme kan Blychert Glas enkelt och snabbt reparera ditt trasiga fönster. Vi hjälper dig med byte av spruckna eller trasiga fönsterglas och kan byta till ljudisolerande- eller energiglas om du vill. Vi byter också isolerrutor som har kondens mellan glasen.