ny start

Blychert Glas AB drivs av Jonas Blychert. Jag jobbade med glas även innan jag startade eget glasmästeri. I maj 2023 har det gått 10 år sen jag blev egen företagare.
Jag har alltid haft ett behov av att sätta mig in i saker och lära mig nytt. Utvecklas, kort o gott. Det jag gör tycker jag är roligt och då blir det i sista änden bäst resultat. Att ett skapande är roligt beror på resurserna i huvudet, alltså den kunskapsbank en människa har, tänker jag.
Bredvid mitt glasmästeri i Norrahammar har skolan ett fritids för barnen. På fritidsdörren står det ”En människa består av 65% vatten, resten är inställning!” Den tycker jag är bra, både för barn och vuxna.

Vi finns i Norrahammar & på Visingsö. Jonas Tfn: 0704771530

ARBETEN VI UTFÖR:

Vi utför glasmästeriarbeten samt glas inom & utomhus.
Byter ut trasiga fönsterglas.
Kittar fönster.
Byter ut två & treglasrutor med kondens.
Maskinrutor.
Inglasning altan.
Uterum.
Persienner.
Växthusglas.
Energiglas.
Äldre återbrukat glas.
Markiser.
Webshop

För några år sen fick jag och Lena (fru) en stor släng av odlingsfeber. Vi provade att odla allt möjligt. Jag blev definitivt ”hooked on tobacco”, provade att odla mitt eget snus. Det fungerade, så nu har jag en liten microplantage i Tunnerstad på Visingsö och frihet att göra mitt egna smakrika snus. Många har provat och nån frågade om det gick att köpa. Hm, det tog några byråkratiska år, men nu kan den som vill, bli vid en KROOK snus. Ja, det måste ju ha ett namn. Jag tänkte på ”Krokad på tobak”. Det fick bli KROOK, med två O, det blir bra!
När Corona kom så var det ingen som visste hur framtiden skulle bli och det gällde även företag. Jag la ut krokar här och där och sökte även vanliga jobb, för säkerhets skull, tänkte jag. Det var inte lätt att inte veta vad som komma skall i början på en pandemi. Bl a det är anledningen till att det finns SNUS på glasmästeriets webbsida.
Att snuset både är närodlat och naturligt odlat är inte fel heller. Du kan faktiskt själv åka och titta där tobaksplantorna växer på Visingsö. ”Snus ska inte ha lång väg till läppen”.
Tryck på BUTIK om du letar efter snus !